Svar på kommentar

Anonym om Komiskt:
hahaha lol bra humor :)

svar: självklart ;) du är anonym..varför? ;)

Komiskt



nyaken

i börjar 8':00 idag  vilket är dåligt. Jag ill ha lite sovmorgon.  i alla fall så tittar jag på vakna med the voice nu, kenza ska komma :] Jag äter risifrutti oxå. Okej, ni kanske inte är så intresserade att läsa det här, och jag förstår det! Jag vet hur det är själ, aja!

Tips!

Selina tipsade mig denna blogg för ett tag sedan, jag har kikat på den en vecka nu typ och jag gillar den, super bra tips asså. Så jag vill tipsa er! Dom flesta av er kanske redan et om bloggen men asså jag vill tipsa dom som inte vet. Om det finns någon som inte vet! Jag vill såklart också påminna er andra som redan et att den finns. men, a här är den i alla fall. www.skonhetscompaniet.blogg.se. Hoppas ni gillar den.! :)


här ett ett example ;)

Why?

hejsan! I dag har jag typ vart med ena Fanny, vi har typ gjort lite läxa m.m Sen vid halv 7 kom andra Fanny, vi måla naglarna fick skrattatacker och..försökte göra matte...

gammal bild.. :)

lyckan visas alltid på bilder.


julen 08

julen 09


Italien 10

inter 09/103

sommaren 10

Italien 10

sch,be quiet for one secund


snyggingar! ;)....


A new day

hejsanhejsan! I dag så börjar jag skolan 9:55 så det är ju bra! Äntligen har vi inget prov i veckan som jag vet. Så himla bra! Jag tror att denna vecka kommer bli mer en sån här läxvecka. Vi kommer att få reda på massor med läxförhör och prov denna vecka också, tror jag. Engelska läxan, hemkunskapsläxan, so provet och kemi provet. Jag tror att vi kommer få reda på resultatet i alla fall. aja, ska sluta skriva nu så ni slipper läsa det här tråkiga.


Yes!

I dag har jag vart på badhuset. Det vart roligare än vad jag trott. Rutchkanan (stavning) var uppe i dag å det var väl bra :] När jag kom hem hade jag tänkt se skräckis men kom på att jag måste städa. Så jag städade rummet, inte bara städa utan jag damsög, dammtorka och skurade. Jag fick hjälp oxå, så då blir det ju ännu bättre. Men nu är det klart och nu ser det helt awesome ut. Strax ska jag äta och efter det ska jag se skräckfilm då ist :) Så det blir ju bra eller hur? Jag tänkte se en film som heter boogeyman. Jag har redaqn sett den en gång förut, för typ ett år sedan men nu äre dags igen, nä men nu ska jag äta. Ha re bra!

eSpAñOl

Hola a todos! Hoy no he hecho mucho. He visto en la televisión y esas cosas. Yo sólo quería hacer una entrada rápida. Esta vez es en español. ¿Sabes lo que estoy diciendo? jaja. Ahora leo "Cómo ser el mejor en todo. Comer pizza también. Jaja. Tengas un buen día / Matilda


muy bella imagen ... muy hermosa ... jaja!

Jag ska/vill köpa detta


Well..

I dag har jag vart i skolan och vi hade ett stort so prov. De gick väl ok. Jag hoppas det i alla fall.
Efter skolan så tog Fanny, Fanny och jag bussen till stan. Det blev några köp, typ fyra stycken. visar dom nedan.
Sen så skulle vi typ gitta på ngt efter men det blev tydligen inte så. Dom har inte hört av sig i alla fall :/

  • Jag köpte Dream matte mousse foundation, h&m 89:50:-
  • foundation borste lindex 49:50:-
  • Max factor mascara 129:-
  • Lösögonfransar h&m 39:-

Dagens outfit

idag har vi so prov också.. :( i går hade vi kemi. Förresten fick jag vg i spanska provet :)

haha, ursäkta att jag inte tittar in i kameran ;)
  • tröja, en present fårn new york.
  • naglar: graffiti nails
  • jeans- bikbok
  • m.m

DISCO ;)

och tortellini....DISCO

:))))

Jag har datorn inkopplad till stoooora tv:n nu :)


Lindsay Lohan

Lindsay Lohan har testats positivt för kokain i ett obligatoriskt narkotikatest, och riskerar nu att ännu en gång hamna i fängelse.För knappt en månad sedan fick Lindsay tillbaka sin frihet efter att ha avtjänat ett straff på 13 dagar i fängelse och tre veckor på avvänjningsklinik. Men nu ser hon ut att vara på väg mot att skaka galler igen.Den 24-åriga skådespelerskan fick sin tid på rehab förkortad eftersom läkarna ansåg att hon inte hade behov av mer behandling. Själv skriver hon på Twitter efter hennes misslyckade drogtest att hon ser sitt missbruk som en sjukdom.

— Att vara missbrukare är en sjukdom som dessvärre inte försvinner över en natt. Jag jobbar hårt för att bli kvitt den och jag gör framsteg, skrev hon i lördags.Hon skriver också att hon är beredd att ta konsekvenserna av det positiva drogtestet.

— Tråkigt nog så stämmer det att jag misslyckades med mitt senaste drogtest, och om jag blir ombedd att göra så, så kommer jag att ställa mig till svars inför domare Fox (Elden S. Fox, domare i Los Angeles Supreme Court, reds.anm.) nästa veckan som konsekvens av detta, skriver Lindsay.Att ställa upp på obligatoriska drog- och alkoholtester i ett år efter frigivning var en del av straffet som hon tilldömdes tidigare i sommar, i samband med att hon brutit mot kriterierna för den villkorliga dom som hon fick efter att de dubbla rattfyllorna 2007.Ett positivt narkotikatest innebär på nytt att Lindsay brutit mot sin skyddstillsyn. Domare Fox har tidigare hotat Lindsay med 30 dagar i fängelse för varje sådant brott.

taget från..


REA

Idag vid fyra tiden åkte Selina och jag bil till media markt med min bror och pappa också. Jag ville köpa babyliss icurl för endast 99:- ! Den vanliga priset var 649:- !! omg! Rean varade endast från klockan fyra till fem. Jag och selina rusade in till media markt när klockan var 3 minuter över fyra, vi var rädda att den skulle ta slut. När vi kom in i affären så hade alla, jag menar alla en varsin babyliss icurl i handen, haha! Det var jätte lång kö också. Efter en halvtimma var dom slut, men som tur var så hade selina och jag en varsin i handen så vi köpte en varsin. Vi köpte lite godis på willys på vägen hem. När vi kom hem så testade vi min babyliss. Den funkade awesome. Som tur var. Så jag tipsar er om den, den skyddar håret bättre än andra locktongar. Den funkar även som plattång. Super, inte sant!? :)
i går kväll: Var jag med Selina, Fanny och Sandra på disco. Det var väl trevligt. Man fick bara lite ont i öronen när man kom hem, eller man hörde som ett pip, jaja! På discot såg vi många bekanta!  Så fort man vred på huvudet såg man typ en ny som man kände igen, och en ny, och en ny osv.
Vi åkte till discot typ vid åtta tiden sen så åkte vi hem vif halv tolv? Någon stans där. Så det vart ju ändå 3,5 timmar ;) Jag tycker i alla fall det var lite trevligt att komma ut lite istället för att sitta hemma och dega.
Just nu sitter i alla fall Selina och läser frida, lite hårtips är ju aldrig fel, sedan ska vi äta pizza...mums!! :)


yeah

just nu har vi svenska och jag sitter i datorsalen. Nyss fick vi reda på hur det gick på "självporträtten". Det gick väldigt bra. Han sa faktiskt inget negativt, bara posetiva saker. Han ger inte ut betyg i det men det blev typ ett OK+, han sa att det innebär typ mer än g i alla fall, vilket är bra ;)


Det är dags igen

Jaha, nu är det dags för skola i dag igen då, idag är det tisdag och då får man ju ännu mer läxa!..

Påminnelse till mig själv:
  • So
  • engelska
  • nyhet
  • hemkunskap
  • matte
  • bokgrejs
  • spanska prov
  • kemi
  • so prov nästa vecka
  • kemi prov nästa vecka


remember?



det är i ordning..först domgamlaste sen nyare och nyare.. :)

Bilder






skola

vill inte, vill inte..vill inte!!!!!!!! ;)

Fanny and i del 2


Fanny and i


My nails


Nails

Jag har målat naglarna,  påminn mig att lägga upp bilder på dom i morrn, batteriet till kameran måste laddas vettni ;)

Aja, nu ska jag läsa om jag kunde drömma i bildserie, det är typ författaren som har bett någon kines rita bilder så som hon förestellt sig figurerna. :)

Fanny

Ja, då har jag vart med fanny i dag igen då ;) Vi har typ ätit gröt och suttit vid daatorn ♥ Vid sex tiden så ska ja äta hamburgare på ngt ställe. Det ska bli gott! Sen efter maten blire väl att vara med Fanny igen. Hoppas vi hittar på ngt skoj som vanligt.

peace!


jao

idag har jag inte skrivigt särskilt mke, men då är det ibland.'

Jag har i alla fall pluggat och ätit och tja..gjort sånt som behövs ;)


go us...hehe

Idol

Tittar på idol nu, fast just nu är det paus.
Dom 2 första personerna som sjöng gick vidare!
Jag tror det är lite ovanligt....
I alla fall, jag gick hem till Fanny och vi gick och köpte glass.
Vi gick hem till henne igen och åt glassen.
Vi tittade också en liten bit på en film.
den hette ngt med agent, can`t remember
det är typ med hillary duff i alla fall.
eller hon är med i filmen
Huvudpersonen är någon kille som e agent.
Hehe, ni kanske inte fattar ngt men a...;)
Tillbaka till ämnet idol btw ;)
Gillar ni idol?
Brukar ni titta på idol?
Gillar ni inte idol?
brukar ni titta på tv ofta?
Brukar ni följa idol?
Har ni tittat på det varje år?
Är det första året ni tittar?
Tja, jag har mycket frågor
och ni har många svar
så kommentera nu då!
:D

kanin^^

Glasss i stooorA lass

ska dra till Fanny för att sedan käka lite glass i det 20 gradiga vädret. Okej, det kanske inte är 20 grader nu men på dan var de det. Aja, se ya!


Håltimmen

I dag hade vi två timmars hål så elin fanny och jag gick hem till mig igen ;)


I går så hade vi ingen hk som sagt så jag,sandra och Fanny gick hem till mig och pluggade lite i det fina vädret, den ända jag ville i detta inlägg var att lägga ut en bild på fanny och mig som sandra tog så jag tycker faktiskt att jag ska göra det nu.

Fotograf: Sandra Falk

Läxa

Ända sen jag kom hem har jag hållt på med läxa och jag gör fortfarnade.


Schooool

Idag börjar vi fem över åtta så jag ska strax ta tag i mig själv och börja fixa mig. Blev inte så mke text som det har blivit tidigare. Menmen..vad gör man? ;)


my hår on nära håll.

YESSSS!

äntligen startar min favorit serie igång igen!! Den 14 oktober börjar the vampire diaries igen! :)


På tv6.se:

Torsdag den 14 oktober kl 20.00 är ett datum att boka in i almanackan reda nu. Då kommer nämligen Vampire Diaries tillbaka på TV6. Givetvis kommer avsnitten att finnas på TV6 Play också.

Lite bilder från idag när vi hade hål






Vad tycker ni? Såg nacho chipsen goda ut? hiss eller diss?  ;0

Bumman

Idag har vi haft 3 hål timmar...haha!
Först så hade vi ingen idrott pga att vi hade skolfotografering så då vart det typ förlite tid för att ha idrott. Så då stack Fanny, jag och Elin till mig och åt nacho chips och fotade liite. Sen vart det svenska och sedan lunch, vi var inte hungriga för vi åt ju tidigare så vi åt pytte lite och gick hem till mig igen och körde kurragömma. Haha, klaga inte. Sen hade vi typ matte sen var det dags för hemkunskaps teori. Vi Hade det sen var det dags för vanliga hemkunskapen. Vår riktiga lärare var typ sjuk så vi skulle ha vikarie, men hon var också sjuk så då vart det ytterligare hål. Sandra, Fannt och jag stack hem till min baksida och njöt av den 20 graders värmen och passade på att pluga lite läxa. Vi gjorde matte och hemkunskap om ni är intresserade. Det känns skönt i alla fall. Det ända jag har kvar nu är typ att göra typ 20 frågorr på kemin, göra en fin labbrapport och ren skriva en sex sidors självporträtt, det ska ju bli kul eller vad tycker ni? Det ska lämnas in på torsdag också... -.-

Förresten så har Zelda..min hund kastreras i dag. Hon ÄR JÄTTE drogad och bara sover och sover all the time. Hon ska typ ta det lugnt och ta medecin i 10 dagar.. aja, ni kanske inte är så intresserade så jag skippar att skriva och låter er få göra lite annat en stund, även jag måste göra lite annat.


Jag skrev till 118100

Min fråga till dom var:
frågan:Är www.matildalindroth.blogg.se en bra blogg och hur är hon som person?


Svaret: bloggen www.matildalindroth.blogg.se är en blogg som skrivs av Matilda. Det är en rad olika fina bilder som hon har tagit och vi rekommenderaratt man tittar in om man är intresserad av bilderna. Hur hon är som person är väldigt svårt att säga. Men vi är övertygade om att hon är mycket trevlig och flitig. Ha en bra kväll.

Haha, bra svar va? 118800 svarade inte ens... :(
Jag vet att det är massor med bloggare som brukar fråga om sig själva så jag hade också lust att testa. Fett kul ;)

HÄR ÄR ETT BEVIS:


Svar på kommentar

Lina:
FÖrlåt att det tog lång tid innan jag svarade :)
Men jag har det bra, förutom att det suger att gå i 8an heh:D hur är det själv?<3

Jag:
Jag har det bra, jag håller med dig att det suger att gå i åttan. Allt blir mycket jobbigare. ;)





btw,Jag ska gå och fixa naglarna som ni kanske ser behövs på bilden ;)

My new room

Hoppas jag kan göra om så att det blir ungefär så här.

Ny färgat..igen!

Anledningen till att jag färgade kan ni få se i inlägget under men nu är det färgat, och har hårtorkat och resultatet blev som innan skolavslutningen.

ni kan väl ignorera minen, sudda över fejset ;)


Men...Vad tycks?

blablabla

I går och även idag är jag sjuk, hostig,snuvig,feber m.m! inge kul alls!

Idag ska jag färga håret btw, Asså jag vet att jag har färgat jätte mycket hela tiden men jag måste tona ner det lite, göra håret lite mörkare så utväxten slipper synas så mke hela tiden. Förstår ni? om jag gör lite mörkare så slipper utväxten synas så tydligt.

utväxt ;)

Röstning



HAHA, här är det hur det ligger till med röstningen på facebook ;) Vilka som leder osv.

Morning♥

i Dag så börjar vi klockan 9:25 och slutar 14:15?
Aja, så det är lite skönare än torsdagar, dom är värkligen värst. I dag har vi idrott och slöjd också. Även fast jag är fruktansvärt förskyld så måste jag ändå vara med på idrotten, får inte missa något. Det som kan hända är ju många saker, bland annat att jag blir mer sjuk i morgon :(


hahaha, klaga inte

Night




Varför inga kommentarer?
trååk

HALSEN

Min hals gör ont vilket inte är kul alls! Hrla denna vecka har jag vart förskyld, nu i natt fick jag dessutom ont i halsen, känner mig seg m.m. Hoppas Jag kan klara av denna långa dag i skolan ändå. Men om jag mår för dåligt måste jag gå hem. Tur att vi inte har idrott.

tyvärr går det inte att ladda upp ngn bild!

Mer foton


Några kanske blev samma men aja! svårt att veta ;)

DAGENS....stil! :)


Jeans-Bik Bok
Tröja/tunika- H&M
Nagerlack- Depend



RSS 2.0